Anunţuri

Casa Ethos vă oferă suc natural de mere obţinut prin presare la rece. Vindem şi en gros şi căutăm distribuitori. Sucul este pasteurizat şi ambalat în sistem bag-in-box. Este disponibil la cutii de 3L, 5L sau 10L şi nu conţine zahăr sau alţi îndulcitori şi nici conservanţi.
Persoana de contact:
Mioara Stăuceanu 0788 644 309

Casa Ethos vă oferă varză murată pentru sarmale, din producţia proprie. Produsul este ambalat la vid, iar ambalajul conţine, pe verso, o reţetă de preparat sarmale, tipărită în trei limbi (română, germană şi engleză).
Persoana de contact:
Levi Vieru 0788 165 832

Casa Ethos vă oferă suc de mere din livada proprie. Vindem şi en gros şi căutăm distribuitori.
Soiurile disponibile, cultivate în România, sunt: Fuji, Gala, Golden şi Braeburn. Mere sunt păstrate într-un depozit frigorific, păstrându-şi astfel calitatea şi prospeţimea.
Persoana de contact:
Mioara Stăuceanu 0788 644 309

Casa Ethos, importator şi distribuitor de mobilier şcolar din Elveţia, vă oferă obiecte de mobilier şcolar de calitate foarte bună, la preţuri avantajoase.
Mobilierul este recondiţionat în tâmplăria noastră.
Persoana de contact:
Cornel Miu 0788 165 833

Puteţi direcţiona 2% din impozitul de venit Fundaţiei Creştine Ethos, Craiova.
Procentul de 2% din impozitul pe venit nu este o donaţie propriu-zisă, ci o sumă datorată statului, pe care decideţi cui o alocaţi, prin completarea datelor din formularul 230 (se completează de contribuabilii care realizează venituri din salarii) sau formularul 200 (se completează de contribuabilii care realizează venituri din alte activităţi.
Dacă v-aţi hotărât să direcţionaţi 2% din impozitul pe venit anual către Fundaţia Creştină Ethos, şi nu ştiţi cum, ne puteţi contacta sau puteţi folosi formularele deja personalizate de noi la următoarea adresă:
http://www.fundatiaethos.ro/contributii.html
                                                                                          Vă mulţumim!